Despre noi

DANEMAR este o firma specializata in solutii de plata cu numerar, furnizand o gama completa de echipamente si accesorii de inalta calitate, precum si serviciile tehnice si logistice asociate, adresandu-se producatorilor (OEM) si operatorilor (MRO) din diverse domenii. 

Suntem prezenti in toate industriile unde se fac plati cu numerar prin intermediul automatelor de plata: Vending (automate comerciale), Transportation (automate pentru bilete si pentru parcare), Retail (magazine alimentare, supermarketuri), Gaming (masini pentru jocuri de noroc si terminale pentru pariuri sportive), Amusement (jocuri video, masinute, calusei, etc), Banking (Automate pentru servicii bancare), Financial Services ( Automate pentru servicii financiare, E-kiosk, terminale de plata), Car Wash (Spalatorii de masini automatizate).

DANEMAR se preocupa sa ofere clientilor sai produse si servicii de inalta calitate,  bazandu-se pe infrastructura sa eficienta precum si pe experienta sa cu privire la caracteristicile echipamentelor oferite, a aplicatiilor pentru care acestea au fost proiectate, tinand cont totdodata de tendintele si de dezvoltarea pietelor.

Acest lucru permite firmei DANEMAR să aduca o contributie pozitiva asupra operațiunilor de afaceri ale clienților și furnizorilor săi, pentru aceasta asumandu-si un dublu rol: Specialist si Furnizor.

Pasiunea pentru tehnologie ne face sa fim deosebiti.  Experienta, cunostintele noastre de specialitate despre solutiile de plata cu numerar cat si despre caracteristicile tehnice ale diferitelor echipamente de plata, ne fac un partener valoros pentru clientii nostri.

Va putem ajuta sa integrati diferite tipuri de echipamente de plata in proiectele dvs. si va putem invata cum sa rezolvati provocarile legate de intretinerea si de reparatiile echipamentelor. De asemenea, putem sa participam alaturi de dvs. la proiectarea de solutii personalizate adaptate celor mai exigente cerinte.

In plus, beneficiem de un lant de aprovizionare eficient ce asigura disponibilitatea echipamentelor si livrarea acestora in timp util. 

 

Teritorii unde suntem prezenti:

Romania, Bulgaria, Moldova, Turcia, Grecia, Georgia, UAE, Serbia, Albania, Macedonia, Muntenegru.

 

Partnerii nostri

Crane Payment Innovations  

SUZOHAPP

International Currency Technologies (ICT)

 

 

 

 

 

Suport Tehnic