Validator bancnote cu recirculare

SCR Advance

SCR Advance este o alternativa exceptionala la solutiile traditionale de plata cu numerar.

MEI

Validatorul de bancnote cu recirculare SCR Advance ofera o solutie de incredere si compacta de manevrare a numerarului. Acest validator imbunatateste experienta utilizatorului si creste profitabilitatea pentru operatori. 

Validatorul de bancnote cu recirculare SCR Advance are o rata de acceptare, o rata de blocare si securitatea imbunatatite, precum si costuri de operare reduse. Amprenta compacta a SCR Advance determina ca acest echipament sa fie o optiune flexibila pentru multe aplicatii, inclusiv jocuri de noroc, chioscuri de plata a facturilor, distribuitoare de bilete si terminale de plata self-service.

SCR Advance ofera un mod mai eficient de procesare a platilor cu numerar la viteze si securitate crescute, conform asteptarilor clientilor.

Confortul clientilor

Bancnotele acceptate sunt reciclate, fiind utilizate ca rest, reducand numarul de intervetii la echipament

Elimina riscul de furt

Tehnologie de validare securitate ridicata, cu un sistem specializat de gestionare a stocurilor pentru a asigura gestionarea completa a tuturor bancnotelor, chiar si in stare de avarie

Amprenta compacta

Se incadreaza cu usurinta in dispozitivele noi sau existente si reduce amprenta generala a masinii.

Cost total de operare redus

Costul de instalare al echipamentului este mult mai redus decat al solutiilor de reciclare a bancnotelor cu doi tamburi.  

Interventia personalului este limitata

Volumul de numerar este monitorizat si se transmit notificari atunci cand echipamentul este plin - acest lucru elimina deplasarile pentru colectarea zilnica a numerarului. 

 

Dimensiuni (IxLxA mm)

 • 518mm x 114mm x 236mm

Validare:

 • Dimensiunea bancnotelor: Latime: 62mm – 83mm Latime; Lungime: 120mm – 166mm 
 • Rata de acceptare: 98% sau mai mare 
 • Senzori de validare: 6 senzori optici si canale incrucisate
 • Insertia bancnotei: 4-directii

Interfete acceptate

 • RS232/USB

Cupiuri recirculate

 • pana la 4 cupiuri (versiunea MDR)

Capacitatea casetei de recirculare

 • 60 + 60 bancnote

Capacitate de stocare

 • 600 sau 1200 bancnote

Temperatura de functionare

 • 0°C – 60°C 

Actualizare firmware

 • Protocol USB

Conformitate

 • CE, EN60335-1, EN60335-2-82, EN55022, IEC61000-4-3, BS EN55024, BS EN50581

Putere de operare

 • 24 V DC -10%

Tipuri de masti / bezels

 • Tip Universal, Tip Platforma (gaming), Tip Platforma (retail), antivandalism

SCR Advance™ Mixed Denomination Recycling (MDR) - Reciclarea Cupiurilor Mixte

Ofera posibilitatea de a stoca si a distribui in siguranta pana la patru cupiuri pentru clientii care folosesc tehnologia cu doi cilindri de reciclare.

Datoria senzorilor avansati si sistemelor de urmarire a bancnotelor, modelul SCR Advance MDR ofera producatorilor (OEM) flexibilitate in ceea ce priveste reciclarea bancnotelor, fara a sacrifica viteza de rulare a bancnotelor. Functia de reciclare a cupiurilor mixte este complet configurabila printr-un protocol care ofera clientului ibertatea de a-si dezvolta propriile sisteme de gestionare a numerarului. .

SCR Advance™ Multi-Note Escrow (MNE) - cu functia escrow pentru bancnote multiple

Functia MNE deschide o noua gama de aplicatii. Viteza, siguranta ridicata si fiabilitatea  produsului cu capacitatea de a stoca bacnote in escrow pentru aplicatii nesupravegheate (fara personal), cum ar fi distribuitoare de bilete, chioscuri de plata a facturilor sau chiar vanzarea cu amanuntul.

SCR Advance™ Single Note Escrow (SNE) - cu functia escrow pentru o singura bancnota

Modelul de baza al reciclatorului de bancnote SCR Advance ™ ofera reciclarea a doua cupiuri, cu functia de escrow pwntru o singura bancnota. Tranzactii de numerar rapide si sigure intr-un reciclator compact, cu doua cupiuri, oferind in acelasi timp fiabilitate ridicata, rata de acceptare si cele mai bune performante fata de concurentii din aceeasi clasa.

.

STS Advance™

STS Advance ™ ofera operatorilor flexibilitate si control asupra masinilor echipate cu produse integrate din familia SC. Acesta accepta o gama completa de functii de configurare si actualizare software, fiind usor de utilizat si utilizand instrumente de mana, astfel incat sa puteti:

 • reconfigura software pentru noi/multiple valute si configuratii
 • monitoriza performanta bazei fluxului de numerar
 • colecta informatii despre perfomantele echipamentului si a obtine un raport de audit
 • functioneaza cu PPM si PPM Advance

STS Advance este conceput pentru a fi usor de utilizat cu o instruire minima. Puteti obtine asistenta usor si rapid.

PPM Advance™

PPM Advance (modul portabil de programare) va ofera un control complet asupra terminalelor dvs. de plata. Ofera functii imbunatatite pe care le puteți configura si controla pentru a raspunde nevoilor dvs. unice de asistenta. Urmatoarea generatie, care are un ecran de afisare, face ca PPM Advance sa fie un instrument mai puternic – contribuind la scaderea costurilor de utilizare associate cu produsele CPI.  

Suport Tehnic