Alimentator de bancnote in teanc

BNF

MEI BNF ( alimentator pentru bancnote in teanc ) imbunatateste eficienta, prin reducerea duratei de timp necesare pentru a procesa numerarul si de a face acest lucru într- un mod care îmbunatateste atat securitatea cat si serviciile catre clienti .

MEI

Functioneaza doar cu echipamentele MEI SCL / SCXL si fara caseta.

BNF furnizează un mijloc pentru a muta rapid numerarul. Pachetele de bancnote sunt plasate eficient in tava BNF pentru a minimiza ori coada si expunerea numerarului, in timp ce se reduce timpul de mentinere banilor casa de marcat . Tranzitia automata a bancnotelor de la BNF la SC Advance permite angajatilor / casierilor sa petreaca mai mult timp cu clientii, imbunatatind serviciile și contribuind la fidelizarea clientilor.

Tehnologia pe bază de frecare este folosita pentru a alimenta in mod fiabil un pachet de pana la 30 de bancnote in SC Advance. Bancnotele plasate pe tava de bacnote a BNF sunt validate , denumite si asezate in pachete in mai puțin de 1,5 secunde. Implementarea BNF duce la o imbunatatire a vitezei de procesare cu 35 % ( de la 2,3 secunde la 1,5 secunde mentionat anterior) fata de SC Advance cu alimentare bancnota cu bancnota.

 

Operare simpla

  • Separator de cale de rejectare a bancotei integrat, rezultand un process neintrerupt de manevrare a numerarului.
  • Usor de adaptat cu linia de produse SCL / SCXL si fara caseta (stackerless)

Design flexibil

  • Tava BNF poate fi montata pe usa sau pe modulul principal

Tehnologie superioara

  • Creste productivitatea si randamentul investitiilor prin acceptarea a pana la 30 bancnote dintr-o data
  • Viteza marita bancnota-bancnota
  • Tehnologie de frecare fiabila
Suport Tehnic