Echipa

Echipa noastra este cel mai important factor de succes pentru furnizarea de performante optime pentru clientii nostri.

Echipa de management Danemar este responsabila pentru conducerea strategica si pentru operatiunile de zi cu zi ale companiei. Acoperind toate aspectele legate de operatiuni, vanzari, management si finante, echipa de management lucreaza impreuna pentru a asigura satisfactia clientilor si succesul continuu al companiei.

Echipa de management se angajeaza sa furnizeze clientilor nostri servicii de cel mai inalt nivel de calitate, pentru a contribui la succesul acestora.

Victor Marin

Director General

Dl. Marin este licentiat in Inginerie electrica de la Universitatea Politehnica Bucuresti. Expertiza sa include 22 de ani de experienta in gestionarea si supravegherea operatiunilor de afaceri Danemar.

Julien Lorincz

Director Service

Dl. Lorincz este licentiat in Mecanica Fina (Mecatronica) in cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.  A urmat numeroase cursuri post-universitare in domeniu, precum si cursuri de specializare in sisteme de plata organizate de cei mai mari producatori de sisteme de plata din lume, furnizorii Danemar.

Cu o experienta de peste 25 de ani in hardware, Dl Lorincz conduce o echipa de profesionisti care ofera clientilor Danemar servicii de mentenanta si suport tehnic de inalta calitate pentru echipamentele aflate in portofoliul Danemar. 

Corina Rugina

Director Financiar

 

Suport Tehnic