Echipa

Echipa noastra este cel mai important factor de succes pentru furnizarea de performante optime pentru clientii nostri.

Echipa de management Danemar este responsabila pentru conducerea strategica si pentru operatiunile de zi cu zi ale companiei. Acoperind toate aspectele legate de operatiuni, vanzari, management si finante, echipa de management lucreaza impreuna pentru a asigura satisfactia clientilor si succesul continuu al companiei.

Echipa de management se angajeaza sa furnizeze clientilor nostri servicii de cel mai inalt nivel de calitate, pentru a contribui la succesul acestora.

Victor Marin

Director General

Dl. Marin este licentiat in Inginerie electrica de la Universitatea Politehnica Bucuresti. Expertiza sa include 22 de ani de experienta in gestionarea si supravegherea operatiunilor de afaceri Danemar.

Virgil Pogaceanu

Director Tehnic

Dl. Pogaceanu este licentiat in Automatica si Calculatoare in cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, a urmat numeroase cursuri post-universitare in domeniu, precum si cursuri de specializare in sisteme de plata organizate de principalii furnizori Danemar.

Cu o experienta de peste 40 de ani in hardware si software, Dl Pogaceanu a format  o echipa de profesionisti care ofera clientilor Danemar servicii de mentenanta si suport tehnic de inalta calitate. 

Emilia Stanescu

Director Financiar

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar si contabilitate in calitate de contabil senior, Dna. Stanescu controleaza si administreaza intregul sistem contabil al Danemar, utilizand un sistem ERP adaptat cerintelor Danemar.  

Suport Tehnic