Echipa

Echipa noastra este cel mai important factor de succes pentru furnizarea de performante optime pentru clientii nostri.

Echipa de management Danemar este responsabila pentru conducerea strategica si pentru operatiunile de zi cu zi ale companiei. Acoperind toate aspectele legate de operatiuni, vanzari, management si finante, echipa de management lucreaza impreuna pentru a asigura satisfactia clientilor si succesul continuu al companiei.

Echipa de management se angajeaza sa furnizeze clientilor nostri servicii de cel mai inalt nivel de calitate, pentru a contribui la succesul acestora.

Victor Marin

Director General

Victor Marin este licentiat in inginerie electrica, absolvent al Facultatii de Energetica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Cu o vasta experienta in activitati de management si vanzari in domeniul industrial, Victor a participat la numeroase cursuri de dezvoltarea abilitatilor de comunicare, tehnici de negociere, leadership si management.  Administreaza activitatea firmei Danemar de peste 28 ani.

Corina Rugina

Director Financiar

Corina Rugina este licentiata in economie, absolventa a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Expert contabil din anul 2008, conduce departamentul Financiar al firmei Danemar de peste 10 ani. De-a lungul carierei a participat la diferite cursuri de specialitate.

Julien Lorincz

Director Serivice

Julien Lorincz este licentiat in inginerie mecanica, absolvent al Facultatii de Mecanica Fina (Mecatronica) din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.  A urmat numeroase cursuri post-universitare in domeniu, precum si cursuri de specializare in sisteme de plata, organizate de cei mai mari producatori de sisteme de plata din lume, furnizorii Danemar.

Cu o experienta de peste 25 de ani in hardware, Julien conduce Departamentul Tehnic al firmei Danemar- o echipa de profesionisti care ofera clientilor servicii de mentenanta si suport tehnic de inalta calitate pentru echipamentele aflate in portofoliul firmei. 

Dan Doniga

Director Vanzari

Cu studii in economie si filologie, Dan Doniga este dublu licentiat la Facultatea de Relatii Economice si Financiar Bancare Interne si Internationale, din cadrul Universitatii Romano- Americane si la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti. De asemenea, a finalizat cu succes si 2 Mastere cu teme diferite.

Dan face parte din echipa Danemar din 2007, oferind de atunci clientilor servicii de consultanta si vanzare de calitate, totodata participand cu succes la numeroase cursuri de specialitate.

Alina Pogaceanu

Director Marketing & Comercial 

Alina Pogaceanu este licentiata in economie, absolventa a Facultatii de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti,  si are un Master in Comunicare obtinut la Universitatea Bucuresti.

Are o experienta de peste 20 ani in Marketing, Management si operatiuni comerciale, dobandita atat in Romania cat si in afara tarii.  Alina a activat in companii multinationale, a fost antreprenor, iar in ultimii 6 ani s-a alaturat echipei Danemar unde conduce Departamentul comercial si de marketing.

 

 

Suport Tehnic